Jonatan Dror - Certifikater På Alle Smykker

CERTIFIKATER FRA JONATAN DROR
Et ægthedscertifikat fra www.Jonatandror.com garanterer, at smykket du har købt, er ægte, og at alle materialer, der er anvendt i produktionen af dit smykke, er autentiske som beskrevet. Dit certifikat vil indeholde information om guldindholdet, samlede karatvægt af diamanter og ædelstene, og kvaliteten af de anvendte diamanter eller ædelsten. At have et certifikat kan give dig en stærkere sag i tilfælde af tab eller tyveri, da det kan have en stor indflydelse på erstatningsværdien overfor din forsikring. 

CERTIFIKATER FRA GIA
Når en diamant kommer med et GIA-certifikat, betyder det, at diamanten er blevet vurderet og certificeret af Gemological Institute of America (GIA), en af de mest anerkendte og respekterede institutioner inden for gemmologi. Et GIA-certifikat indeholder detaljerede oplysninger om diamantens karakteristika, som er afgørende for dens værdi og kvalitet.

Ved køb af diamanter over 0,30 ct fra www.Jonatandror.com, medfølger der altid et certifikat fra GIA.

Uanset hvilken type certifikat du modtager, skal du altid opbevare det sikkert for at undgå at miste det. Hvis du har spørgsmål om certifikater eller ønsker at vide mere om dem, er du velkommen til at kontakte os på følgende: Mail: info@jonatandror.dk Telefon: +45 28 44 50 10

×