FORLOVELSESRINGE

En forlovelsesring er ikke bare et almindeligt smykke. Det er en symbolsk repræsentation af den dybe kærlighed og forpligtelse, som to mennesker har overfor hinanden. Hos Jonatan Dror ved jeg, hvor vigtigt det er at finde den perfekte ring. Derfor tilbyder jeg et alsidigt udvalg af forlovelsesringe i forskellige materialer og designs.

Min kollektion hylder diversiteten, som opstår ved anvendelse af de mange diamantslibeformer, såsom pæreslib, ovalslib og marquiseslib. Jeg kombinerer dette med materialer af høj kvalitet, såsom 18k guld, hvidguld, rosaguld og platin. Jeg tror på, at kvaliteten af materialet er lige så vigtig som designet på ringen. Mine erfarne juvelerer arbejder med stor omhu og præcision for at sikre, at alle smykker produceres med den største omhu for at sikre deres kvalitet og holdbarhed. Mit mål er at skabe smukke og kvalitetsfyldte personlige smykker, der vil vare livet ud.

TRYGHED
Hvert eneste smykke, du køber fra mig, inkluderer et certifikat fra Jonatan Dror som bevis på, at smykket er blevet gennemset af en eller flere af mine specialister, før du modtager det. Hvis diamanten i smykket er større end 0,40 carat, vil den leveres med et certifikat fra IGI eller GIA. Læs mere om certifikater her.

Jeg forstår, hvor vigtigt det er at finde den perfekte forlovelsesring. Jeg er dedikeret til at hjælpe dig med at finde netop den ring, der vil symbolisere jeres kærlighed på den mest unikke og personlige måde. Hvis du har spørgsmål eller ønsker at begynde at designe din egen specialfremstillede ring, er du altid velkommen til at kontakte mig. Udforsk alle forlovelsesringe

×