CENTERSTEN I FORLOVELSESRINGENE

Mine forlovelsesringe tager udgangspunkt i alle de mange diamantslibeformer, som der nu findes på markedet. Vi kender alle den rundslebne diamant, som er den allermest populære, men der findes et hav af andre enormt smukke og atypiske slibeformer. Det kan for eksempel være en ovalsleben diamant, marquisesleben diamant, pæreslebet diamant, princesseselebet diamant, radiantslebet diamant, hjerteslebet diamant, smaragdsleben diamant, og disse er blot nogle af de slibeformer, som jeg benytter på min hjemmeside. Hver slibeform er unik på sin helt egen måde, og der er intet, der er rigtigt eller forkert, når man skal vælge sin diamantslibeform.

Alle mine forlovelsesringe har en ting tilfælles, nemlig at alle centerstenene er VVS Top Wesselton diamanter, certificeret af GIA. Det vil sige, at din ring vil medfølge et certifikat, der bekræfter, at den centersten, som du nu har købt, er autentisk som beskrevet. (GIA er det mest anerkendte gemmologiske institut, da de er kendt for deres høje kvalitetsstandarder.) Når du køber en klarhed VVS-diamant, kan du være sikker på, at der ikke er en eneste synlig inklusion for det blotte øje, som står i vejen for diamantens funklende skønhed. Selv når man kigger på en VVS-diamant med en lup, skal man være trænet for overhovedet at se, hvad det er for nogle inklusioner, der er tale om, da de er så små. Top Wesselton henviser til diamantens farve, som udfolder sig fra F-G på D-Z skalaen. Jeg vælger at gå med Top Wesselton diamanter, da den gullige nuance forekommer i meget lille grad. Jeg går med andre ord specifikt efter diamanter af høj klarhed og høj farvegraduering for at opnå et resultat med en ren og farveløs diamant.

Størstedelen af mine forlovelsesringe leveres med en centersten på enten 0,50 carat eller 1,00 carat. Jeg har hentet inspiration fra udlandet til mine kollektioner, da man i Danmark generelt ofte ser markant mindre centersten på omkring 0,15-0,30 carat per styk på smykkemarkedet. Igen er der ikke noget, der er rigtigt eller forkert, men jeg kan godt lide følelsen af at have en større sten i ringen, da jeg elsker at studere diamantens mange detaljer og facetter. Det er en ring, der skal holde hele livet, så den må gerne være ekstra flot, fyldt med kvalitet og inspirerende, så man får lyst til at studere den.

Hvis du ønsker en specifik ændring til din ring, er du mere end velkommen til at kontakte mig. Det kan være, at du ønsker noget helt specielt, som jeg skal hjælpe dig med at finde frem til. Ellers vil jeg gøre mit bedste for, at du bliver glad og tilfreds med din forlovelsesring med den smukkeste diamant. Mine samarbejdspartnere befinder sig i Antwerpen, Belgien, Ramat Gan, Israel, Surat, Indien, og mange flere destinationer. Derfor kan jeg skaffe præcis det, du ønsker, da jeg stort set har kontakter i verdens største diamantcentre.

×