INDGRAVERING

Hos Jonatan Dror forstår jeg vigtigheden af personlige detaljer, der tilføjer ekstra værdi til et smykke. Derfor har jeg gjort det muligt at få indgraveringer i alle vores smykker. Giv dine smykker en personlig touch med min indgraveringstjeneste, og skab et unikt og meningsfuldt stykke til dig selv eller som en særlig gave til en elsket. Jeg glæder mig til at hjælpe dig med at skabe noget særligt.

LASERINDGRAVERING
Jeg bruger førsteklasses laserindgraveringsteknologi til at levere præcise og holdbare standardindgraveringer. Med denne metode kan jeg sikre, at dit indgraverede budskab vil være læseligt og smukt i mange år fremover. Bedst af alt, laserindgraveringen er inkluderet i prisen på alle forlovelsesringe, vielsesringe & kollektionsringe på siden.

HÅNDINDGRAVERING
Jeg tilbyder også håndindgravering for dem, der foretrækker den klassiske charme og håndværkets autenticitet. Mine dygtige håndværkere tager sig tid til omhyggeligt at indgravere dit ønskede budskab i smykket. Resultatet er en unik æstetik, der giver dit smykke en personlig og autentisk berøring.

SYMBOL & TEGN
Hvis du ønsker en mere kompleks indgravering, såsom et symbol eller et specifikt tegn, bedes du venligst fremsende en PDF-fil med symbolet eller tegnet. Mit team og jeg vil nøje vurdere kompleksiteten af symbolet og mulighederne for indgravering på den valgte overflade. Størrelsen og tydeligheden af indgraveringen vil naturligvis afhænge af overfladens størrelse og materiale.

Jeg opfordrer dig til at udfylde kontaktformularen, hvis du har spørgsmål om indgraveringer, eller du kan ringe direkte til mig på +45 28 44 50 10.

×