Jonatan Dror - Generel Viden Om Guld Artikel
GENERELT
Guld er i sin reneste form et gulligt, blødt og fleksibelt ædelmetal. Guld er det mest formbare materiale af alle metaller. I sin oprindelig form forekommer det generelt som en guldklump eller en korn-lignende genstand i konstruktionen. I fysikkens verden beskriver man guld til at være et af de mindst reaktive kemiske elementer, som er modstandsdygtig overfor de fleste syrer. Størstedelen af det guld som bliver fundet, menes at være opstået som et resultat af asteroidens nedslag for knap 4 milliarder år siden. Der findes beviser for at guld er benyttet i en værdimæssig forstand fra 3100 f.v.t. Guld er førhen i historien blevet brugt i kunsten, smykker og ikke mindst mønter. I øjeblikket er Kina verdens største mineproduktion af guld, hvor Canada, Rusland og Peru også er store producenter.

14 KARAT (14K) GULD OG 18 KARAT (18K) GULD. DISSE GULDLEGERINGER ER DET PERFEKTE VALG FOR DEM, DER SØGER SMYKKER AF EXCEPTIONEL SKØNHED OG HOLDBARHED

14 KARAT
14 karat guld består af 58,5% rent guld og 41,5% legeringsmetaller. Denne sammensætning, som svarer til 14 dele guld ud af 24, er den mest populære variant af guld til smykkefremstilling. Det giver smykkerne en rig farve og det klassiske guld-udseende, som ofte er stemplet som "585" herhjemme. Med sin holdbarhed og høje guldindhold er 14 karat guld et fremragende valg til hverdagsbrug. Faktisk er omkring 90% af alle forlovelsesringe og vielsesringe fremstillet i 14 karat guld, da det kombinerer skønhed og slidstyrke på en ideel måde.

18 KARAT
18 karat guld er endnu mere eksklusivt, idet det består af 75% rent guld og 25% legeringsmetaller. Dette svarer til 18 dele guld ud af 24. Den højere procentdel af guld giver smykkerne en endnu dybere og varmere farvetone, hvilket gør dem til en luksuriøs og bemærkelsesværdig valgmulighed. Smykker fremstillet af 18 karat guld har en fornemhed og elegance, der appellerer til de mest krævende smag. Jonatan Dror har en passion for at skabe smykker af højeste kvalitet, og derfor er valget af massivt 14k og 18k guld afgørende. Disse ædle materialer giver hans smykker en enestående skønhed, holdbarhed og værdi, der vil blive værdsat i mange generationer. Uanset om det er et forlovelsesring, et armbånd eller et par øreringe, vil Jonatan Drors smykker af massivt 14k og 18k guld tilføje en unik og tidløs elegance til enhver samling.

×