Rejsen til smykkeuniverset - Jonatan Dror

En stor del af min inspiration kommer fra Antwerpen og Hatton Garden. Jeg beundrede de detaljerede designs og de elegante linjer, og besluttede mig for at bringe en lille smule af denne charme tilbage til Danmark.

UDDANNET PÅ IGI
Jeg er uddannet igennem IGI i Antwerpen, hvor jeg fik en dybere indsigt i færdigheder og teknikker, der skulle til for at skabe smukke og kunstneriske smykker. Min store passion inden for området førte mig på en forretningsrejse til Hatton Garden i London, en gade kendt for at være et mekka for smykkehandlere. Da jeg ankom, blev jeg straks mødt af en verden af glitrende diamanter, smukke perler og elegante guldsmykker. Jeg var imponeret over de mange dygtige smykkehandlere, der arbejdede i området, og jeg besluttede mig for at tilbringe så meget tid som muligt på at udforske de forskellige butikker og værksteder.

Det var i Hatton Garden og Antwerpen, at jeg fik stor inspiration til min egen smykkekollektion. Jeg besluttede mig for at inkorporere nogle af disse elementer i mine egne designs, og skabte dermed en unik blanding af klassiske og moderne elementer. Jeg er en passioneret smykkehandler, der altid har drømt om at skabe min egen smykkekollektion. Jeg har altid været fascineret af det elegante og sofistikerede udseende af smykker, og jeg elsker at arbejde med de små detaljer, der gør hvert enkelt stykke unikt.

×