Træt af at dine smykker taber farve?

14 KARAT GULD ER PERFEKT TIL HVERDAGSBRUG
Der er ikke noget mere frustrerende end når ens smykke falmer i farven, især ikke hvis det også går ud over ens tøj. Lige meget hvor mange gange dit smykke er guldbelagt, vil det før eller hen blive slidt op. Efter få måneder eller endnu værre efter få uger, vil dine smykker se triste og kedelige ud.

HVORFOR IKKE KØBE ET SMYKKE AF HØJ KVALITET SOM DU KAN BÆRE FOR LIVET?
Alle smykker fra Jonatan Dror er lavet i minimum 14 karat guld, som er idéelt til hverdagsbrug. Dette materiale kan ikke slides op i farven, da komponentet er massivt i sin form og ikke bare en belægning. Størstedelen af verdens juvelerer anvender 14 karat guld i deres smykker, da balancen mellem holdbarhed, udseende og pris går op i en højere enhed. Fact: De fleste forlovelses- og vielsesringe verden rundt er udformet i dette materiale.

FINE JEWELRY
Har du arvet et smykke? Hvis ja, har jeg erfaret at der ofte er tale om et Fine Jewelry smykke.

Jonatan Dror sælger Fine Jewelry som er eliten indenfor smykkeuniversets mange facetter. Det er her hvor du finder de mest eksklusive kreationer, som blandt andet består af diamanter, rubiner, guld, platin og mange andre fortryllende råvarer. Fine Jewelry er designet til at være tidløse, så de kan gå i arv fra generation til generation. De eksklusive smykker er altid indgraveret med renheden af ​​det guld, det er lavet med. Hvis smykket indeholder ædelsten, kan karat vægt og kvalitet også certificeres. Når du køber et smykke fra Jonatan Dror vil der altid medfølge et certifikat, som nøje beskriver dit smykke.

HVAD ER FASHION JEWELRY?
Fashion Jewelry har altid været populært på det danske marked. Disse smykker er typisk trendy, og prissat i den lavere ende, da de ikke er lavet af eksklusive materialer. 
Fashion jewelry henviser til smykker der ikke er lavet af ædle metaller men uædle metaller, der er belagt med ædelmetaller. Stenene som bliver benyttet i smykkerne er typisk efterligninger af diamanter og ædelsten. Disse efterligninger kan være lavet af plastik, krystal, glas og mange flere.
×